JavaScript Dropdown Menu Demo
Besplatna info linija 080 020 247
Funkcionalna prehrana

Hljeb, peciva, tost ...

    Milky
    Pulse
    Prokorn
    Vikorn

MILKY

Ukusan hljeb za dnevnu ishranu sa pravim mlijekom u prahu i dodatkom extra kalcija. Primamljivog izgleda, primamljivog mirisa, arome i ukusa. Nova tehnologija pripreme, odabrani sastojci i visoki higijenski standardi proizvodnje daju mu svježinu i mekoću. Namijenjen je svima koji žele zdrav i aktivan život, te zdrav i prirodan način ishrane.

PULSE

Ukusan hljeb za dnevnu ishranu izrađen od specijalnih vrsta brašna, karakterističnog izgleda, primamljivog mirisa, arome i ukusa.
Obogaćen je dugim lancima Omega-3 kiselina (EPA i DHA) koje blagotvorno djeluju na krvne sudove i rad srca. Nova tehnologija pripreme, odabrani sastojci i visoki higijenski standardi proizvodnje daju mu svježinu i mekoću. Namijenjen je svima koji žele zdrav i aktivan život, te zdrav i prirodan način ishrane.

PROKORN

Hljeb proizveden od brašna cijelog zrna različitih žitarica, karakterističnog izgleda, primamljivog mirisa, arome i ukusa.
Nova tehnologija pripreme, odabrani sastojci i visoki higijenski standardi proizvodnje daju mu svježinu i mekoću. Namijenjen je svima koji žele zdrav i aktivan život, te zdrav i prirodan način ishrane.
U odnosu na integralni pšenični hljeb, Prokorn hljeb sadrži više kalcija i više magnezija, a manje natrija. Bogat je fosforom, željezom i biljnim vlaknima i polinezasićenim masnim kiselinama koje su važne za dobar rad srca i sistema za cirkulaciju.

VIKORN

Multivitaminski hljeb proizveden od brašna cijelog zrna različitih žitarica, karakterističnog izgleda, primamljivog mirisa, arome i ukusa.
Nova tehnologija pripreme, odabrani sastojci i visoki higijenski standardi proizvodnje daju mu svježinu i mekoću. Namijenjen je svima koji žele zdrav i aktivan život, te zdrav i prirodan način ishrane. Sadrži važne vitamine (B, B, B, C i željezo). Jedinstven je po tome što vitamin C ostaje stabilan i nakon pečenja.

 

© 2009 SPRIND d.d. Sarajevo | legal rights | Site priredio Team Consulting