JavaScript Dropdown Menu Demo
Besplatna info linija 080 020 247
Trokutino - dnevni obrok

Pod brendom TROKUTINO se kriju sendviči pripremljeni po Vašem ukusu.
Bosanski, Pikant sendvič sa tamnim tostom, Pikant sendvič sa bijelim tostom, Pureći, Pileći i Junior sendviči svojim atraktivnim pakovanjem, gramaturom, recepturom i energetskom vrijednošću prilagođeni su potrebama i navikama različitih segmenata naših potrošača.

U čemu je tajna našeg "Magičnog trokuta"?

Produžena svježina
Savremenim načinom pakovanja u zaštićenoj atmosferi, u savršenim higijenskim uslovima proizvodnog procesa, spriječen je nastanak i rast bakterija čime je, na 10 dana produžen rok trajanja i očuvana svježina proizvoda.

Praktično pakovanje
Omogućava konzumiranje sendviča bez dodatnog pribora i rješava problem prljanja odjeće.

Vrhunski kvalitet
TROKUTINO sendviči pripremljeni su od najkvalitetnijih namirnica i razčličitih vrsta SPRIND-ovog tosta, uz strogo poštivanje sanitarnih normi u proizvodnji i striktno provođenje pravila lične higijene proizvodnog osoblja u skladu sa principima i načelima HACCP-a.

TROKUTINO sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svim onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

Pikant sendvič sa tamnim tostom. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana. 

 

 

 

 

Pileći sendvič. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana. 

 

 

 

 

 

Pureći sendvič. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

 

 

 

 

 

Bosanski sendvič. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

 

 

 

 

 

Pikant sendvič sa tamnim tostom. Trokutino sendviči namijenjeni su onima koji putuju ili su u svakodnevnoj žurbi, ali i svima onima koji sebi žele priuštiti ukusan obrok u bilo koje doba dana.

© 2009 SPRIND d.d. Sarajevo | legal rights | Site priredio Team Consulting