Sprind d.d

Kvaliteta koju ste prepoznali u našim proizvodima je rezultat dugogodišnjeg iskustva koje zajedno gradimo već generacijama. Naše jufke, kolači, zamrznuti i pekarski proizvodi su prisutni u Vašim domovima skoro 40 godina, a upravo ste Vi najzaslužniji za to. Mi u SPRIND-u želimo Vam da još mnogo godina uživate u našim proizvodima, a naša zadaća će i u budućnosti biti potpuna predanost vrhunskoj kvaliteti na koju ste navikli.

Sprind je kompanija koja svoje poslovanje bazira na vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluga kroz dosljednu primjenu smjernica i zahtjeva međunarodno priznatih sistema i normi upravljanja kvalitetom – ISO 9001:2008 i HACCP, što omogućava veću transparentnost i efikasniji nadzor i upravljanje svim proizvodnim procesima. Svi proizvodi su pod stalnim nadzorom i strogom kontrolom relevantnih institucija, ustanova i inspekcija.
Kvalitet sirovine je osnovni preduslov za vrhunski kvalitet naših proizvoda, tako da se pri nabavci odabiru najkvalitetnije sirovine, koje po svim evropskim i svjetskim standardima zadovoljavaju najviše tehnološke i zdravstvene zahtjeve.
Visok kvalitet sirovina, dosljedna primjena sistema upravljanja kvalitetom, savremena proizvodna tehnologija, dugogodišnje iskustvo, ali i vrhunsko umijeće naših stručnjaka preduslov su i granacija ispunjenja osnovne misije našeg preduzeća – proizvoditi i kupcima nuditi samo proizvode vrhunskog kvaliteta.

© 2017 SPRIND d.d. Sarajevo

CERTIFIKATI

POLITIKA KVALITETA